clever bending

Automatische robot cel

De robotcellen van Argesystems bieden een ongeëvenaarde combinatie van betrouwbaarheid en flexibiliteit. Gebruikmakend van nauwkeurige technologie. Deze robotcellen leveren uitstekende prestaties in verschillende procesfasen: Van het hanteren en buigen van plaatmateriaal tot het palletiseren. Afgestemd op de unieke behoeften van elke klant.

Deze systemen integreren naadloos in bestaande productieomgevingen. De inzet van deze geautomatiseerde systemen biedt verschillende opmerkelijke voordelen. De productiviteit ervaart een aanzienlijke boost, terwijl de kans op fouten aanzienlijk afneemt.

De voordelen van de

automatische robot cel

De automatische robotcel van Argesystems biedt diverse voordelen voor uw productieproces. Door de inzet van deze geautomatiseerde systemen wordt de productiviteit enorm verhoogd en wordt de kans op fouten in het proces aanzienlijk verkleind. Door de combinatie van betrouwbaarheid en flexibiliteit kunnen onze robotcellen ingezet worden in verschillende procesfasen, zoals het hanteren en buigen van plaatmateriaal tot het palletiseren. Door de naadloze integratie in bestaande productieomgevingen en de mogelijkheid tot automatisch gereedschapswisselsystemen is de Argesystems robotcel de perfecte investering voor uw bedrijf.

bekijk onze

producten